STOLNI TENIS: Prvenstvo Hrvatske u kategoriji najmlađih kadetkinja

Administrator

Proteklog je vikenda u Donjoj Stubici održano Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za kategoriju najmlađe kadetkinje.

Stk Lučica plasirao se ekipno u sastavu: Romea Matas, Antea i Ema Tasovac.

Pojedinačno su se plasirale Romea i Antea, ali je samo Romea sudjelovala u pojedinačnom dijelu turnira.

Također, održano je natjecanje u ženskim i mješovitim parovima.

U ekipnom dijelu natjecanja, Lučica je u skupini ostvarila pobjedu protiv ekipe iz Opatije (3/1) te poraz od ekipe Križevaca (2/3). Nakon toga uslijedio je meč za 3.mjesto protiv ekipe iz Malinske kojeg su naše cure pobijedile rezultatom 3/2 te osvojile ekipno 3.mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja.

U konkurenciji ženskih parova, Romea Matas se natjecala sa Nikom Gregurec iz Stk Drava Žabnik. Cure su u osmini finala ostvarile pobjedu protiv Opatije 3/0, u četvrtini finala pobjedu protiv Donjeg Miholjca 3/1, a u polufinalu poraz protiv para Krapina/ Donji Miholjac rezultatom 1/3 te su time ostvarile 3.mjesto.

U mješovitim parovima naša Romea natjecala se sa Arianom Okanovićem iz Malinske. U osmini finala ostvarili su pobjedu protiv para iz Dugog sela rezultatom 3/0, u četvrtini finala pobjedu protiv para Šibenik/Dugo Selo rezultatom 3/1, a u polufinalu poraz od ekipe Šibenik/Vinkovci rezultatom 2/3 te su tako u mješovitim parovima ostvarili također 3.mjesto.

U pojedinačnom dijelu natjecanja Romea je stekla 3 pobjede u grupi. U osmini finala također je ostvarila pobjedu 3/0 te je nažalost ispala u četvrtini finala od dobro znane protivnice Stele Presečki, rezultatom 0/3.

Možemo reći da je ovo bio jedan od uspješnijih Prvenstava Hrvatske za STK Lučica, obzirom da su osvojene 3 brončane medalje (ekipno, ženski parovi, mješoviti parovi).

Čestitke curama Romei, Antei i Emi na ekipnom uspjehu te Romei na rezultatima u mješovitim i ženskim parovima.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

NJEGOVA PRVA REPREZENTATIVNA MEDALJA Vitu Prižmiću u lakom dublu sa Nikolom Kontrecom srebro na Međunarodnoj veslačkoj utrci na Bledu…Josipa Jurković zlatna i dvaput srebrna!

Od kada je u Zagrebu, a to je od jeseni prošle godine, za našeg Velolučanina i veslačkog reprezentativca Vita Prižmića može se reći da je razdoblje od proteklih desetak dana rezultatski bilo – najbolje… Zagrebački student, dijete Veslačkog kluba ‘Ošjak’, a od prošle godine član Veslačkog kluba ‘Mladost’ sudjelovao je na dva renomirana veslačka natjecanja i okitio se sa – tri medalje ! Prije desetak dana veslao […]