Uvjeti korištenja

Foto: Pixabay.com

Hvala vam što ste pristupili internetskim stranicama radioval.hr u vlasništvu Val Media d.o.o.
Pregledavanjem ovih internet stranica izričito prihvaćate sljedeće uvjete korištenja.

Radioval.hr je internetski portal napravljen u dobroj vjeri informiranja javnosti o novostima i događanjima na području Općine Vela Luka, te okolice. Ali radioval.hr ne može jamčiti potpunost, točnost, pravodobnost i korisnost svih informacija objavljenih na ovim internet stranicama.

Radioval.hr se sastoji od vlastitog sadržaja, sadržaja suradnika, besplatnog sadržaja, sadržaja oglašivača, te sadržaja i linkova na vanjske internet stranice.

Radioval.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje, te se neovlašteno korištenje bilo kakvog sadržaja s ove internet stranice bez dozvole autora smatra kršenjem autorskih prava i kao takvo je podložno tužbi.

Sadržaj u obliku teksta, fotografija i videa objavljen na ovim internet stranicama, a u vlasništvu radioval.hr možete preuzeti, objaviti i reproducirati u nekomercijalne svrhe, ali uz izričito navođenje autora, te objave linka na internet stranicu www.radioval.hr

Komercijalno korištenje sadržaja s ovih internet stranica dozvoljeno je samo uz pismeno odobrenje vlasnika autorskih prava.

Radioval.hr ne snosi odgovornost za štetu nastalu preuzimanjem, objavljivanjem i reproduciranjem sadržaja objavljenog na ovim stranicama, a koji nije u vlasništvu radioval.hr, već je naveden autor ili izvor.

Radioval.hr zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja objavljenog na ovim internet stranicama.

Sadržaj ove internet stranice koristite na vlastitu odgovornost, te se radioval.hr ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ovih internet stranica.

Radioval.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovoran za posljedice nastale promjenom ovih uvjeta.

Ovi uvjeti stupaju na snagu od dana objave na ovim stranicama.

Podjeli ovaj sadržaj