Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za najmlađe kadetkinje

Administrator

Proteklog vikenda na Zagrebačkom Velesajmu se održalo Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za kategorije: najmlađi kadeti, najmlađe kadetkinje, mlađi juniori i mlađe juniorke.

Ekipu STK Lučice predstavljale su Romea Matas, Ema Šeparović i  Antea Tasovac u kategoriji najmlađih kadetkinja. 

Do državnog prvenstva su stigle temeljem osvojenog prvog mjesta u kvalifikacijama na prvenstvu Dalmacije u ekipnoj te prvog i drugog mjesta u pojedinačnoj konkurenciji (Romea i Ema).

U pojedinačnom dijelu natjecanja naše cure nisu uspjele proći grupnu fazu, ali su zato u ekipnom dijelu natjecanja  upisale dvije pobjede protiv STK Mladost Zagreb i STK Virovitica, te poraz od STK Krapina i time ostvarile prolaz u daljnje natjecanje.

Prolaskom grupne faze, te u borbi za treće mjesto ipak je nedostajalo malo više iskustva i godina za odličje, ali STK Lučica je jako zadovoljan postignutim rezultatom, obzirom da su Romea i Antea klinceze te još dvije godine imaju pravo nastupati u kategoriji najmlađih kadetkinja.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

JAVNI POZIV za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi na području općine Vela Luka za sufinanciranje nabave sadnog materijala u 2023. godini.

Temeljem članka 15. Programa potpora poljoprivredi na području općine Vela Luka za razdoblje od 2021. do 2026. godine (Službeni glasnik Općine Vela Luka br.19/20) Načelnica objavljuje slijedeći: JAVNI POZIV za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi na području općine Vela Luka za sufinanciranje nabave sadnog materijala u 2023. godini. Korisnik […]