Veloluške mažoretkinje osvojile pet zlatnih medalja u Zagrebu na International Dance Open 2022. – jednom od najvećih plesnih natjecanja u Europi

Administrator

Na jednom od najvećih plesnih natjecanja u Europi “International Dance Open 2022.” koje se održavalo od 4. do 7. svibnja u Zagrebu Veloluške mažoretkinje osvojile su prva mjesta u svojim plesnim kategorijama. 

Na finalu “International Dance Opena 2022.” u dvorani Sutinska vrela nastupilo je više od 7000 profesionalnih i amaterskih plesača iz 38 država i više od 350 klubova. Plesalo se puna četiri dana, od jutra do mraka. Mlađa skupina Veloluških mažoretkinja nastupila je u kategoriji Open A Formation Mini Kids sa koreografijom Klaunovi i sa koreografijom Traditional majorette dance u disciplini Majorette A Formation Mini Kids te za oba nastupa osvojila zlatne medalje. 

Starija skupina Veloluških mažoretkinja nastupila je u kategoriji Majorette A Formation Junior sa koreografijom Game of thrones i u kategoriji Open B Formation Junior sa koreografijom La casa de papel te također osvojila dvije zlatne medalje.  Prvo mjesto i zlatnu medalju za svoju solo točku Fight song u Majorette A Solo Youth disciplini osvojila je i Roza Barčot. Ove izvrsne rezultate i sudjelovanje na natjecanju ne bi bilo moguće ostvariti bez financijske podrške Općine Vela Luka i brojnih sponzora koji su se odazvali našoj molbi za pomoć na čemu im se od srca zahvaljujemo.

Udruga mažoretkinja Vela Luka

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

DSRR Zubatac i ŠRU Pagar najavili Državno ekipno prvenstvo u udičarenju iz brodica

Gosti u programu Radija Val Vela Luka, ovog petka 13.svibnja 2022., u emisiji „Tko pita ne skita“ bili su Anđela Šćepanović tajnica Društva sportskih ribolovaca i ronilaca “Zubatac” iz Vele Luke i Tonči Alesa tajnik Športske ribolovne udruge “Pagar” iz Blata. Oni su kao domaćini govorili i najavili Državno ekipno prvenstvo […]