DSRR Zubatac i ŠRU Pagar najavili Državno ekipno prvenstvo u udičarenju iz brodica

Administrator

Gosti u programu Radija Val Vela Luka, ovog petka 13.svibnja 2022., u emisiji „Tko pita ne skita“ bili su Anđela Šćepanović tajnica Društva sportskih ribolovaca i ronilaca “Zubatac” iz Vele Luke i Tonči Alesa tajnik Športske ribolovne udruge “Pagar” iz Blata.

Oni su kao domaćini govorili i najavili Državno ekipno prvenstvo u udičarenju iz brodica koje će se održati od 20.-22.svibnja 2022. u Veloj Luci.

Pojasnili su način i pravila ribolova, govorili o značaju održavanja prvenstva, programu događanja, nagradama, te pozvali mještane da barkama sudjeluju kao barkarijoli u ovom Državnom ekipnom prvenstvu u udičarenju iz brodica. Razgovor je vodio Tonči Surjan.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Predstavljanje publikacije i diskusija - 10 KORAKA DO MALE FOTONAPONSKE ELEKTRANE

Srijeda, 18.5. 2022. od 18.00 do 19.30 sati Korčula, Centar za kulturu, Obala korčulanskih brodograditelja bb Predstavljanje publikacije i diskusija – 10 KORAKA DO MALE FOTONAPONSKE ELEKTRANE Njemačka Zaklada Friedrich Ebert i udruga Eko-Kvarner izdali su publikaciju pod nazivom “Moja energija, moja sloboda” u kojoj je u deset koraka opisan […]