Održan prvi Luško-kulinarski kviz u sklopu manifestacije Stajun od lumblije

Administrator

Drugog dana manifestacije “Stajun od lumblije 2023.”, u caffe baru „Bobovišća“ održan je prvi Luško-kulinarski kviz u sklopu kojeg su natjecateljske ekipe provjeravale znanje na području veloluške, hrvatske i svjetske gastronomije. Poznata je činjenica da su pub kvizovi u posljednje vrijeme omiljena zabava za sve one koji vole slobodno vrijeme ispuniti kombinacijom zabave i natjecanja u znanju. 

Za ovu prigodu Željko Šeman pripremio je posebno izdanje s gastro tematikom uz koje su se degustirale lumblije, pa je i odgovaranje svima bilo lakše. Najuspješnija ekipa dobila je i prigodne nagrade.

S obzirom na sjajnu atmosferu i odličan odaziv natjecatelja, vjerujemo da će se ovaj oblik sadržaja pronaći i u budućim izdanjima manifestacije.

Čestitke svim natjecateljskim ekipama, a posebno najuspješnijoj!

Tekst i foto: CZK Vela Luka

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Zlatna lumblija i ove godine pripala Lidiji Vlašić

U organizaciji Općine Vela Luka, Turističke zajednice i Udruge Maslinara Vela Luka, u petak, 27. listopada u hotelu „Korkyra“ održano je „Natjecanje za Zlatnu lumbliju 2023“, središnji događaj višednevne gastro manifestacije „Stajun od lumblije“. Bila je to prilika za degustaciju i prezentaciju tradicionalne slastice u posebnom jesenskom ozračju, uz klapsku […]