ŽRK VELA LUKA: 3. mjesto na turniru Erste mini lige

Administrator

U nedjelju, 7.5.2023., održan je turnir Erste mini lige u Splitu. Ovoga puta turnir je organiziran za djevojčice rođene 2012.godine i dječake 2013.

Naša ekipa je većinom sastavljena od cura rođenih 2013., samo dvije 2012., a imali smo jednu i 2015.godište, stoga je ovaj uspjeh još i veći.

Na turniru je sudjelovalo 7 ekipa: Žrk Split 2010 , Rk Dugopolje 1 i 2, Rk Petason Vranjic 1 i 2, SRU Marinci i naš Žrk Vela Luka.

Drugim mjestom u skupini ostvarili smo pravo sudjelovanja u daljnjem natjecanju-polufinalu, gdje smo bili poraženi od pobjednika turnira- Žrk Split 2010.

Utakmicu za 3.mjesto odigrali smo protiv ekipe Dugopolje 1.gdje smo ostvarili pobjedu.

Naše cure pokazale su veliku želju i borbenost prilikom igre, kao i veliki napredak u odnosu na prošlu godinu.

Ekipu Žrk Vela Luka čine: Anja Kovačić, Rita Marinović, Petra Cvitan, Dora Dragojević, Antea Tasovac, Helena Prižmić, Jelena Žuvela, Lana Oreb, Nina Žuvela, Letizia Vuleta i Ana Marinović.

Golove su postigle: Ana, Rita , Petra i Dora, a Anja se istaknula sa par odličnih obrana.Ekipu su vodile trenerice Mia Hrboka i Sanda Tasovac.

ŽRK VELA LUKA

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Održano Državno prvenstvo u sportskom ribolovu - Seniori lov štapom iz brodice.

Proteklog vikenda održano je Državno prvenstvo u sportskom ribolovu – Seniori lov štapom iz brodice. Organizator ovog prvenstva je Savez za sportski ribolov na moru, a domaćin DSRR Zubatac iz Vele Luke. Prvenstvo je otvoreno u petak u 18:30 u konobi Stari ribar, a bili su prisutni natjecatelji, barkarijoli, domaćin […]