STK Lučica u proljetnom zamahu po Dalmaciji

Administrator

Ovog vikenda stolnotenisači i stolnotenisačice Vele Luke imali su vrlo uspješan nastup u Zadru, Splitu i Dubrovniku.

U petak su juniori krenuli u Zadar na prvenstvo Dalmacije za juniore gdje se zlatom okitio Deni Berković, a srebrom Antonio Franulović i tako stekli pravo nastupa na državnom prventsvu.

Nakon uspješnog petka u nedjelju Stk Lučica nastupa na dva fronta,Kadeti i kadetkinje na prvenstvu Dalmacije u Splitu, a ekipa juniora na odigravanje druge lige u Dubrovnik.

U Splitu kadeti osvajaju ekipno prvo mjesto u sastavu Antonio Dragojević,Ivan Dragojević i Dino Šeparović čime su ostvarili pravo nastupa na državnom prvenstvu.
Ekipa kadetkinja zauzima drugo mjesto u sastavu Lea Berković,Linda Žuvela i Lucija Marić.

U pojedinačnom natjecanju Antonio Dragojević osvojio je broncu a Lea Berković srebro.

Sa druge strane ekipa juniora u sastavu Deni Berković,Antonio Franulović,Ivan Šeparović i Nikola Žuvela krenula je u Dubrovnik na odigravanje druge lige Dalmatinska regija. Zbog zaostatka igranja sa klubovima iz naše županije dečki su krenuli ujutro u četiri a u osam su već odigravali prvi meč sa Libertasom i Konavljaninom u polu pospanom stanju. Nakon prvih ranojutarnih mečeva usljedio je cjelodnevni okršaj sa još pet klubova iz Dalmacije
U 16.00 sati STK Lučica je završila bez ijednog izgubljenog meča tog dana u dvobojima protiv Zadra,Šibenika ,Knina,Zatona,Vodica,Konavljanina i Libertasa.
Deni Berković je tokom cijelog dana odigrao trinaest mečeva i u svakom izašao kao pobjednik .
Možemo reći da su dečki pokazali zavidnu kvalitetu igranja i koju će nadamo se pružiti u sljedećem dijelu natjecanja koje sljedi u travnju protiv klubova iz Splitske županije.

STK Lučica
Boris Dragojević

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dragiša i Tonko u Luškom petku

Gosti u programu Radija Val Vela Luka, ovog petka 17. ožujka, u emisiji „Luški petak“ bili su općinski načelnik Tonko Gugić Bakan i Dragiša Barčot, pr3edsjednik Općinskog vijeća Vele Luke. Povod razgovora bio je Dan općine Vela Luka i blagdan s.Josipa, koji se obilježava 19.ožujka, te  informiranje mještana o radu […]