Sedmodnevni pokazni treninzi Zhou Honga

Administrator
Foto: STK Lučica

Prošlog tjedna je u Velu Luku, u posjet Stolnoteniskom klubu Lučica, stigao Zhou Hong, mladi kineski stolnoteniski trener .
On će u vremenu od tjedan dana raditi sa trenerima, igračima i igračicama Lučice.


Dolazak mladog kineskog trenera je dio sporazuma o suradnji između Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Veleposlanstva Narodne Republike Kine.
Sedmodnevni pokazni treninzi održavali su se u velikoj sportskoj dvorani uz prisutnost gostujućeg trenera Zhou Honga.
Pred sam kraj tjedna točnije ovog vikenda kineskom treneru Zhou Hongu su se pridružili i direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić, kao i izbornik seniorske muške stolnoteniske reprezentacije Neven Karković.
Sve ove aktivnosti su dio programa regionalnog razvoja stolnog tenisa u Hrvatskoj.


Nije prvi put da su čelnici Hrvatskog stolnoteniskog saveza posjetili otok Korčulu i STK Lučicu, a što je za svaku pohvalu i od velike važnosti, kako za razvoj kluba tako i za razvoj sporta u Veloj Luci.
Petak i subota su bili rezervirani za individualni rad sa mladim stolnotenisačima i trenerima.

STK Lučica

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Nastavnica SŠ Vela Luka Andrea Živko prezentirala svoj rad na CARNET-ovoj konferenciji za korisnike

Pod sloganom „Na granici mogućega“, u Šibeniku je u petak zatvorena 21. CARNET-ova konferencija za korisnike – CUC 2019. U tri dana trajanja, predstavljene su brojne inovativne primjene informacijsko-komunikacijske tehnologije u obrazovanju i najbolji primjeri iz prakse kroz šest glavnih tema konferencije: „Učenik u fokusu“, „Sadržaj je kralj, „Učitelj nove […]