Izvještaj za utakmice ŽRK Vela Luka – ŽRK Lumbarda

Administrator
U trećem  kolu u sportskoj dvorani u Veloj Luci gostovala je ekipa ŽRK  LUMBARDA.  Utakmica je završila rezultatom  7:21 (poluvrijeme 3:13) za gostujuće rukometašice. Za većinu naših igračica ovo je bio prvi susret u  „otočkom derbiju“ s puno iskusnijom ekipom iz Lumbarde.

Gostujuće igračice od samog početka su pokazale da će ovaj susret ići u jednom smjeru, jer su lako u otvaranju utakmice došle do 5 golova razlike. U nastavku poluvremena stalno su povećavale prednost tako je poluvrijeme završilo 3 : 13 za iskusne igračice iz Lumbarde. Mlade velolučanke pokušavale su borbenošću nadoknaditi nedostatak iskustva, ali ipak za njih su ovo prvi kontakti u seniorskoj konkurenciji.
U drugom poluvremenu nastavilo se u istom ritmu gdje su igračice iz Lumbarde stalno povećavale svoju prednost do konačnih  7:21.  Zaslužena pobjeda ekipe iz Lumbarde, a našim igračicama jedno veliko iskustvo ovih mladih igračica u seniorskoj konkurenciji.
 
Ekipe su igrale u slijedećim sastavima:
ŽRK VELA LUKA:                    
Margarita Marić (golman), Martina Stipković, Josipa Burmas, Lara Cetinić (2), Marijana Tulić, Darija Pecotić, Marina Burmas, Ruža Mikulandra, Lara Franulović, Lucija Maričić (2), Marija Franulović (golman), Mirela Dragojević, Martina Prižmić (3), Nela Tomić (golman), i Jerica Barčot.  Trener:  Ofelija Dragojević.
 
ŽRK  LUMBARDA:                                                                                                                  
Marija Bakarić (golman), Amalija Duhović, Tina Kapor, Mladenka Pranjić (1), Zdravka Milina-Rajić (11), Petra Markovina, Antonija Cebalo, Ivana Petrović (5), Ana Milina (2), 
Jagoda Milina (2), Paula Baničević, Sara Hančević,   Trener:  Mišo Veraja
 
Sportski pozdrav,
ŽRK VELA LUKA                                                   
 
Jurica Dragojević
Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Svijeće za Vukovar

Diljem Hrvatske se pale svijeće u znak sjećanja na žrtve Vukovara u Domovinskom ratu. Velolučan također na ovoaj način daju počast žrtvama, te su zapaljene svijeće uz šetnicu ispred Osnovne škole.