Županija objavila Odluku o sufinanciranju energetske učinkovitosti

Administrator

Prošlog je tjedna Dubrovačko neretvanska županija objavila Odluku o odabiru ponuditelja za Javni poziv za ugradnju energetski učinkovitije vanjske stolarije i fasade na području županije iz travnja ove godine na koje se prijavilo i šest građana Vela Luke.

Svim prijavljenim građanima, osim jednog koji nije zadovoljavao sve preduvjete, odobrena su sredstva i oni će, čim završe s radovima podnijeti Zahtjeve za dobivanje odobrenih sredstava u iznosu od 50% uloženih sredstava, odnosno do 37.500,00 kn.

Ovim putem želimo potaknuti građane Vele Luke da se prijavljuju na Javne pozive za energetsku učinkovitost i da na taj način ostvare ova poticajna sredstva. Želimo pohvaliti sve aktivnosti koje je udruga Novi otok učinila za prijavitelje od javnih radionica, pojedinačnih pomoći kod svake prijave (administrativnu pomoć kod popunjavanja i kompletiranja prijava) do svakodnevnog otvorenog ureda za vaša pitanja i dileme.
Isto tako želimo potaknuti građane Vele Luke na prijave na Javni poziv za ulaganja u povećanje energetske učinkovitosti turističkih objekata a svu pomoć i informacije možete dobiti u uredu Partnerske grupe za energetsku učinkovitost u Zadružnom domu, II kat soba 23, svakim radnim danom od 8,30 do 12,30.

Novi Otok

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Započele ribarske večeri

Proteklog četvrtka je na Inglezovom mostu u Veloj Luci održana prva ribarska večer za ovo ljeto. Vesele i zabavne atmosfere nije nedostajalo,a posjetitelji su mogli uživati u pečenoj ribi, kozicama, hobotnici na salati, domaćem vinu, lubenicama, pršuratama (fritulama) i ostalim slasticama. Prva ribarska večer je pokazala odličan odaziv domaćih i […]