Započelo asfaltiranje nerazvrstanih cesta

Administrator

Općina Vela Luka je krenula sa asfaltiranje nerazvrstanih cesta. Asfaltiranje je započelo prošli tjedan iz Tudorovice. Cilj je u tri faze do kraja 2025. godine u potpunosti spojiti asfaltom Mikulina luku – Tudorovicu – Gradinu. Nakon toga, a nakon elektrifikacije asfaltiranje se nastavlja prema Sokoliću.

Sljedeći tjedan nastavlja se asfaltiranje u Gradini, Kalima i na ulazu u Velu Luku (smjer od uljare Zlokić prema mjestu).

Inače, radi se o asfaltiranju koje je trebalo biti odrađeno u 2023.g., ali zbog žalbe u proceduri javne nabave, isto je prolongirano za proljeće 2024. Predmetne radove sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU putem Programa razvoj otoka 2023. na koji se Općina prijavila prošle godine.
Izvođač radova je firma Dubrovnik ceste d.d.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Obavijest Izbornog povjerenstva Općine Vela Luka o izmjenama biračkih mjesta

Izborno povjerenstvo Općine Vela Luka obaviještava birače, da će na izborima za izbor zastupnika u Hrvatski Sabor 17. travnja 2024.g., ▪️ oni birači koji su do sada glasali na biračkom mjestu broj 1 – Hotel Jadran, glasati na novom biračkom mjestu broj 1, i to u HOTELU DALMACIJA , ULICA […]