Vježbenička tvrtka Tiara Design d.o.o., 4b razreda Srednje škole Vela Luka sudjelovala je na Virtualnom sajmu vježbeničkih tvrtki

Administrator

Vježbenička tvrtka Tiara Design d.o.o., 4b razreda Srednje škole Vela Luka sudjelovala je na Virtualnom sajmu vježbeničkih tvrtki među 97 tvrtki iz cijele Hrvatske. Tiara Design d.o.o su predstavljale: Manuela Agović, Lea Žanetić i Marija Žuvela, a u pomoć su po potrebi uskakale i učenice Dorea Bosnić i Gorana Cetinić. Mentorica je bila nastavnica Maja Tičinović Žuvela. Nastavnica Tomislava Stipković također je sudjelovala u ovom eTtwinning projektu u ulozi ocjenjivača, međutim ocjenjivači nisu smjeli ocjenjivati tvrtke iz svoje škole.

Njihov zadatak je bio napraviti web stranicu koju je izrađivala Lea Žanetić, facebook stranicu koju je izrađivala Marija Žuvela i prezentaciju o tvrtki koju je izradila Manulela Agović.

Učenice su se susrele s brojnim izazovima, ali na vrijeme su predale sve tražene zadatke, te ušle u finalni izbor. U drugom krugu ocjenjivanja na Virtualnom sajmu vježbeničkih tvrtki 2022. su osvojile drugo mjesto.

Čestitamo Srednjoj školi Vela Luka i njihovim učenicama.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Tjekom svibnja traju aktivnosti čišćenja plaža otoka Proizda za što je sredstva osigurala INA

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vela Luka dobilo je financijsku potporu od strane INA-e za prijavljeni projekt „Čišćenje plaža otoka Proizd“. INA već godinama kroz natječaj Zeleni pojas financijski podržava projekte od ekološkog značaja, a ove godine je projekt DVD-a Vela Luka, između 280 prijavljenih projekata prepoznat kao značajan za okoliš i […]