Predsjednica Kolinda Grabar_kitarović u Veloj Luci

Administrator

U četvrtak je Velu Luku posjetila Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, koja je ovih dana preselila svoj Ured u našu Dubrovačko-neretvansku županiju. U pratnji predsjednice bili su ministar Zdravko Marić, župan Nikola Dobroslavić, saborski zastupnik Branko Bačić. 
Svečani doček predsjednice organiziran je u centru mjesta na Veloj rivi gdje su je dočekali i zaželjeli dobrodošlicu općinska načelnica Katarina Bikić, njen zamjenik Dragiša Barčot i predsjednik OV VL Zoran Manestar, ali i mnogobrojni Velolučani.  Na dočeku je svirala Narodna glazba Vele Luke, u njenu čast bili su postrojeni kumpanjoli FD Kumpanija, veloluške mažoretkinje, plesna sekcija Mafrina, a pjevala je mješovita klapa FD Kumpanija. Nakon svečanog dočeka predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je sa suradnicima u općinskoj vijećnici održala radni sastanak s općinskim vodstvom Vele Luke koji su predsjednicu upoznali sa stanjem i problemima u Veloj Luci, te se nadaju pomoći u rješavanju nekih od navedenih problema.

« 4 od 4 »
Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Goran Pelaić u Luškom petku

Gost u programu Radija Val Vela Luka u petak 3.studenog u emisiji „Luški petak“, bio je Goran Pelaić, poznati novinar urednik i voditelj emisije Nedjeljni akvarel na radio Splitu. On je na poziv Tonka Barčota, predsjednika udruge Lanterna bi promotor na predstavljanju prvog broja časopisa za kulturu Lanterna, koje je […]