Položeni vijenci povodom Dana Općine i blagdana sv. Josipa

Administrator

U skladu sa Pravilnikom o protokolu Općine Vela Luka i kao dio službenog programa proslave Dana Općine Vela Luka i blagdana sv. Josipa, položeni su vijenci i zapaljena svijeća ispred centralnog Spomen križ obilježja na mjesnom groblju za sve naše pokojne, kao i na grobove prvog općinskog načelnika Tadije Tabaina Šantića i prvog župnika don Petra Jokovića.

Svečani protokol su predvodili predsjednik Općinskog vijeća Zoran Manestar i općinska načelnica Katarina Gugić. U svečanom protokolu polaganja vijenaca su bili i zamjenici predsjednika općinskog vijeća, predsjednik OO HNS-a Deni Surjan i predsjednik OO HSS-a Ranko Surjan, predsjednica OO HDZ-a Tatjana Vučetić i župnik don Hrvoj Katušić koji je održao prigodnu molitvu.

Izvor: Općina Vela Luka

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Održana Svečana sjednica Općinskog vijeća

Svečana sjednica Općinskog vijeća u povodu Dana općine Vela Luka i blagdana Svetog Josipa, nebeskog zaštitnika naše Općine, održana je u subotu 18. ožujka u glazbenoj dvorani Osnovne škole Vela Luka. Svojim dolaskom svečanu sjednicu uveličali su izaslanik Predsjednika RH i gradonačelnik grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel, potpredsjednica Hrvatskog sabora Sabina […]