Načelnica Katarina Gugić sudjelovala na videokonferenciji sa Županom i ostalim općinskim načelnicima

Administrator
Foto: Edubrovnik.org

Župan Nikola Dobroslavić održao je u srijedu videokonferenciju s načelnicima Dubrovačkog primorja, Stona, Janjine, Orebića, Trpnja, Lumbarde, Smokvice, Blata, Vele Luke, Lastova, Mljeta, Zažablja, Slivna i Kule Norinske.

Općine su aktivne u borbi protiv pandemije koronavirusa, imaju velike probleme s prihodima, smanjuju plaće i donose mjere za pomoć gospodarstvu. Trebaju, međutim, pomoć od strane države zbog izostanka prihoda. Župan Dobroslavić je preporučio da Općine, kao što radi Županija, ustraju na EU projektima za koje se financiranje ne prekida. Istaknuo je i kako će imati punu potporu Županije u smislu opstanka svih općina koje izvršavaju sve funkcije lokalne samouprave predviđene zakonom.

Izvor: Edubrovnik.org

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Načelnica i predsjednik Općinskog vijeća položili vijence na 76.godišnjicu oslobođenja Vele Luke od fašizma

Načelnica Katarina Gugić i predsjednik Općinskog vijeća Zoran Manestar  položili su  vijence na 76.godišnjicu oslobođenja Vele Luke od fašističkog okupatora. Vijenci su položeni na spomen ploču na zgradi Općine u spomen na 350 poginulih boraca prekomorskih brigada, zatim na središnji spomenik u centru mjesta u spomen na 280 poginulih Velolučana, […]