Otvoreni 15. Dani Korčulanskog maslinovog ulja

Administrator
Foto: Toni Šćepanović

Tradicionalnom „Feštom od uja“ sinoć je u Veloj Luci otvorena manifestacija 15. Dani Korčulanskog maslinovog ulja u organizaciji Udruge maslinara Vela Luka, TZO Vela Luka i Općine Vela Luka.

U centru mjesta, ispod Pijace, brojni su posjetitelji mogli uživati u gastro ponudi ribljih specijaliteta pripremljenih na maslinovom ulju, degustaciji lokalnih proizvoda i Lumblije te raznovrsnoj ponudi jedinstvenih suvenira uz dobru zabavu sa Klapom Proizd i grupom Marinero.

Program se nastavlja u petak,  8.9.2023.,  od 10:00 sati šetnjom mjestom do lokalnih proizvođača sa degustacijom Korčulanskog maslinovog ulja i domaćih proizvoda pod nazivom „Okusi i mirisi Vele Luke“ te poslijepodne od 18:00 sati sa zanimljivim predavanjima  na Međunarodnom susretu  maslinara i uljarau Konferencijskoj dvorani Hotela Korkyra.

Foto: Toni Šćepanović
Foto: Toni Šćepanović
Foto: Toni Šćepanović
Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Općina Vela Luka objavila javni poziv za sufinanciranje troškova medicinski potpomognute oplodnje

Općina Vela Luka je objavila javni poziv za sufinanciranje troškova medicinski potpomognute oplodnje. Općina Vela Luka poziva sve zainteresirane osobe koje imaju prebivalište na području Općine Vela Luka da podnesu zahtjev za sufinanciranje troškova medicinski potpomognute oplodnje (MPO) u 2023. godini za koje su predviđena sredstva u okviru Socijalnog programa […]