Otvorena izložba i predstavljen katalog Dobrivoja Markova

Administrator
U petak, 14. 08. 2015. s početkom u 21 sat u Centru za kultutu Vela Luka otvorena je izložba  DOBRI MARKOV/RETROSPEKTIVA  i predstavljen je katalog istoimene izložbe.  Katalog je predstavio prof. Tonko Barčot, a izložbu je otvorila organizatorica izložbe i urednica kataloga  Rada Dragojević Ćosović. Gosti večeri bili su gđa. Mirjana Žuvela, koja je čitala stihove Tina Ujevića uz klarinetsku pratnju prof. Gabrijela Tomića. Voditeljica programa bila je gđa. Anita Borovina, ravnateljica Narodne knjižnice „Šime Vučetić“.

Izložba DOBRI MARKOV/RETROSPEKTIVA  postavljena je povodom šezdeset godina od autorova rođenja i na izložbi je prezentirano četrdesetak radova iz autorovog plodnog crtačkog i slikarskog opusa  nastalih u periodu od 1979. do 2002. godine. Izložba ostaje otvorena do 4. 09. 2015.

 

DOBRI MARKOV – RETROSPEKTIVA

 

{gallery}IzlozbaDobri{/gallery}

 

 

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Rada Dragojević Ćosoviću radiju Val povodom otvaranja izlozbe Dobri Markov - Retrospektiva

Gošća u programu radija Val Vela Luka, ovog petka 14. kolovoza u emisiju „Luški petak“ bila je Rada Dragojević Ćosović, prof. povijesti umjetnosti, voditeljica Galerije moderne i suvremene umjetnosti Centra za kulturu Vela Luka.