Održana Zimska strka – Prva ovogodišnja trail utrka u Veloj Luci

Administrator
Foto: Anđela Šćepanović

Protekle subote, 13. siječnja je održana Zimska strka, prva ovogodišnja trail utrka u Veloj Luci. Stazu dugačku oko 7km kroz prirodu i maslinike je trčalo i šetalo 42 natjecatelja i natjecateljica.

Na fotografiji Tonči Borovac, Leo Zlokić i Sandro Kinđerski.
Foto: Anđela Šćepanović

Prvi na cilj s vremenom od 00:38:28 je stigao Leo Zlokić, samo sekundu nakon njega je stigao Tonči Borovac, a s vremenom od 00:41:33 treći na cilj je stigao Sandro Kinđerski.

Na fotografiji Leo Zlokić.
Foto: Anđela Šćepanović
Na fotografiji Rita Biliš, Jelena Surjan, Jelena Barčot i Nikolina Gugić.
Foto: Anđela Šćepanović

U ženskoj kategoriji medalju za prvo mjesto je osvojla Jelena Surjan s vremenom 00:42:00, zatim drugo mjesto Rita Biliš 00:42:30 i treće Jelena Barčot 00:48:56. Rita Biliš je u cilj ušla ispred Jelene Surjan, ali pred sam kraj je skrenula s staze čime je dobila 30 kaznenih sekunda i zbog toga završila na drugom umjesto prvom mjestu. Za vrijeme dodjele medalja, Jelena je odlučila svoju medalju za prvo mjesto predati Riti, jer kako kaže upravo je Rita cijelu urku držala tempo.

Na fotografiji Rita Biliš i Jelena Surjan.
Foto: Anđela Šćepanović

A na ovogodišnjoj Zimskoj strci,pehar za najmlađeg sudionika dobio je Kristijan Valentić.

Na fotografiji Dorjan Dragojević, direktor Tusrističke zajednice Vela Luka i Kristijan Valenić.
Foto: Anđela Šćepanović

Nakon dodjele medalja, za sve sudionike u Žardinu je organiziran ručak i druženje. Sljedeća trail utrka se očekuje u proljeće – Mrkla strka. A do tada pripemajte se i trenirajte bez izlike, jer kao što vidite na sljedećoj fotografiji, oni najuporniji neodustaju unatoč štakama šćapima.

Foto: Anđela Šćepanović

Mario Prižmić i Frano Vlašić su prošetali svih 7km staze sa štakama i šćapima uz pratnju župnika Don Hrvoja Katušića.

Foto: Anđela Šćepanović
Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

OBAVIJEST: Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2024. godini

Opći cilj Javnog poziva: stvaranje povoljnog okruženja za razvoj civilnog društva na otocima, jačajući ulogu i kapacitete organizacija civilnog društva i podržavajući njihovo umrežavanje. Specifični cilj Javnog poziva: osnaživanje uloge i kapaciteta organizacija civilnog društva na otocima i to putem provedbe kvalitetnih projekata i inicijativa kojima se doprinosi poboljšanju kvalitete […]