Održan nastup Male Mafrine i izložba dječjih radova

Administrator

Kao i svake godine, povodom obilježavanja Svetog Josipa, zaštitnika naše župe i proslave Dana općine Vela Luka, predškolci Dječjeg vrtića Radost održali su nastup Male Mafrine. Bila je to prilika da najmlađi mafrinaši pokažu svoje prve folklorne plesne korake. Nastup Male Mafrine sada je već dio tradicije koju u našem vrtiću njeguju duže vrijeme na veliki ponos svim roditeljima, djeci i odgojiteljicama koje sudjeluju i marljivo djecu pripremaju za nastup.

Foto: Anđela Šćepanović

Na početku događaja izveden je maleni simpatičan igrokaz, iza kojeg su se ponosno otplesali Vrtajica, Četiri pasa, Pavuša i Pritilica, a nakon izvedbe tadicionalnih plesova predškolci su okupljene razveselili recitacijom o svome mjestu. Uslijedila je izložba dječjih radova u prostorijama vrtića, a druženje je proteklo kako i priliči uz smijeh, igru i čašćenje.

Foto: Anđela Šćepanović

Bravo za naše male mafrinaše, bili ste odlični!

Foto: Anđela Šćepanović

Tekst: Općina Vela Luka
Foto: Anđela Šćepanović

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

LUŠKI PETAK: Merica Cetinić dobitnica Javnog priznanja

Gošća u programu Radija Val Vela Luka, ovog petka 24.ožujka 2023., u emisiji „Luški petak“ bila je Merica Cetinić, dobitnicia Javnog priznanja općine Vela Luka za dugogodišnje javno djelovanje fizičkim osobama za najmanje 40 godina uzornog kontinuiranog djelovanja na području općine i dugogodišnji rad na očuvanju kulturne baštine Vele Luke. Ona […]