Održan drugi Adventski sajam

Administrator
2. Adventski sajam u Veloj Luci Foto: Anđela Šćepanović

U jutarnji satima je ispred Zadružnog doma danas održan drugi Adventski sajam u organizaciji Općine Vela Luka i Turističke zajednice Vela Luka. Na današnjem sajmu su sudjelovale udruge Cvitić i Naši trudi, te Gradsko društvo Crvenog križa Korčula i domaća radinost Franica Mandić.

Ovog puta u veseloj atmosferi su posjetitelji imali prilike i kušati palačinke koje su radili mladi volonteri Crvenog križa, a koji su osim palačinka nudili još zanimljivih slastica i prigodnih božićnih ukrasa. Miris ukusnih palačinka se nadaleko osjetio i privlačio posjetitelje.

Udruge Cvitić i Naši trudi, te domaća radinost Franice Mandić su nudili zanimljive ručno rađene božićne dekoracije, adventske vijence, kutijice i nakit. Dio ponude možete pogledati i u našoj maloj fotogaleriji. Udruga Cvitić je između ostalog nudila i prikladne božićne i novogodišnje ručno rađene čestitke, te nas na taj način posjetila na neke starije običaje. Jeli još uvijek šaljete čestitke za blagdane ili ste kao i mnogi zaboravili na to?

Čekaju nas još dva Adventska sajma u Veloj Luci. Iskoristite subotnja jutra za posjet Adventskom sajmu gdje možete kupiti upravo čestitke i ručno rađene dekoracije za ove blagdane.

Tekst i foto: Anđela Šćepanović

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Obavijest potrošačima električne energije

Obaviještavaju se Potrošači električne energije na području općina; Vela Luka, Blato, Smokvica i Lastovo, te Mjesnog odbora Čara, koji se električnom energijom napajaju iz TS 35/10 kV „Blato“, da će dana 11. prosinca 2019 . god., (srijeda), biti obustavljena isporuka električne energije u vremenu od 10:00 do 10:30 sati. Do […]