Obilježavanje međunarodnog dana mladih

Administrator

U subotu (13.08.) je NUM “Fabrika ideja” uz suradnju sa Europski dom Dubrovnik i Klub za mlade grada Dubrovnika te uz veliku podršku Kluba navijača veloluškog Hajduka obilježavala Međunarodni dan mladih.

Prvo smo imali zanimljivu i dinamičnu tribinu o aktivizmu mladih na kojoj su gostovali najtrofejniji hrvatski plivač Mihovil Španja te zamjenik gradonačelnika Lepoglave Hrvoje Kovač. Nakon toga je slijedila odlična večera u hotelu Posejdon, a večer smo zaokružili ležernim druženjem u atriju Centra za Kulturu uz gitaru, pjesmu i vino.

Želimo zahvaliti Europskom Domu Dubrovnik, našem Mihovilu i Hrvoju te svim mladima iz čitave DNŽ koji su došli. Također, hvala svim mladima iz Vele Luke i Blata koji su se pokazali kao pravi domaćini i ovo druženje doveli do zavidne razine.Hvala i Radio M – Vela Luka 90.1 MHz i Vela Luka Online – Radio Val 96.5 MHz koji su ovaj događaj medijski popratili te hvala i Centru za kulturu na ustupljenom prostoru.  Ipak, ne možemo ne uputiti kritiku vladajućima iz Općine Vela Luka koji ovu proslavu nisu financijski potpomogli, niti se na istu odazvali prisustvom. Smatramo da je predstavnik iste događaj ovakvog tipa trebao podržati svojim dolaskom. Unatoč svim “nevoljama” mi u Fabrici ne odustajemo od cilja bolje Luke jer znamo da bolje može, naravno, uz naš i VAŠ trud.

Tekst: NUM Fabrika Ideja

 

Foto: Toni Šćepanović / Radio Val

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ponovo izvedena komedija Privaranti

U organizaciji dramskih amatera Velolučkog pučkog teatra u subotu 13. kolovoza je na ljetnoj pozornici ispred Župne crkve sv. Josipa ponovo izvedena komedija „Privaranti“ čiji je autor Tonči Surjan „Trofo“.  „Privaranti“ je komedija i društvena kritika. Ova komedija na humorističan način govori o ozbiljnim problemima, o sve učestalijoj pojavi raznih prevaranata […]