Ravnateljica Specijalne bolnice Kalos u Luškom petku

Administrator
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gošća u programu Radija Val Vela Luka u petak 10.ožujka 2023., u emisiji „Luški petak“ bila je ravnateljica Specijalne bolnice Kalos, Damira Bojić, dr.med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije.

Govorila o radu i mogućnostima bolnice Kalos. Posebno je istaknula projekt rekonstrukcije, prenamjene i uređenja kompleksa Specijalne bolnice Kalos u funkciji lječilišnog i wellness turizma, koji je prošlog tjedna predstavljen javnosti u prostorima bolnice uz prisustvo župana Nikole Dobroslavića i njegovih suradnika. Damira je pojasnila o čemu se radi, što će se sve preurediti, što to znači za Kalos i koliko to košta. Naglasila je da su projekt prijavili na EU fondove te se nadaju i očekuju dobivanje EU sredstava za realizaciju ovog značajnog razvojnog projekta za Specijalnu bolnicu Kalos.

Razgovor je vodio Tonči Surjan.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Održan Humanitarni ples žena

Nakon trogodišnje pauze u subotu je održan tradicionalni humanitarni ples žena u hotelu Adria, a u organizaciji Foruma žena Vela Luka. Goste je zabavljala grupa “Bolero”, a ples je obilježila bogata lutrija. Prikupljeno je 1.316,00 eura, tj. 9.915,40 kn, koja su uplaćena Udruzi Miki Trasi za organizaciju Festivala djeteta “Mala […]