Luški petak: Mirjana Žuvela o ideji i organizaciji festivala “Mala Vela Luka”

Administrator

Gošća u programu Radija Val Vela Luka, 15.04.2022. u emisiji „Luški petak“ bila je Mirjana Žuvela, predsjednica udruge Miki Trasi koja je dobitnica Javnog priznanja općine Vela Luka za kolektivno izvanredno postignuće u protekloj 2021.godini, za organizaciju prvog otočnog festivala djeteta „Mala Vela Luka“.

Mirjana je govorila o ideji i organizaciji festivala, održanim radionicama, sudionicima i dječjoj radosti ovom petodnevnom događaju u centru Vele Luke. Zahvalila se sponzorima, govorila o planovima udruge i najavila 2. festival djeteta Mala Vela Luka za ovo ljeto. Razgovor je vodio Tonči Surjan.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Turistička zajednica Vela Luka: Podjela bonova za cvijeće

Obavještavaju se registrirani privatni iznajmljivači, da sukladno Financijskom planu, a u sklopu pripreme sezone, Turistička zajednica općine Vela Luka dijeli cvjetne bonove za kupnju sadnica cvijeća, kako bi potaknuli iznajmljivače na dodatno uređenje okućnica i vrtova. Iznajmljivači bonove mogu iskoristiti u razdoblju od 20. travnja do 1. svibnja u jednoj od lokalnih cvjećarnica (Anisa ili […]