Barbara i Katarina u radiju Val Vela Luka

Administrator

Gošće u programu Radija Val Vela Luka, ovog utorka 17. svibnja, bile su Barbara Mirošević, dipl.ing.agr. viša stručna suradnica za gospodarstvo i poljoprivredu u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, poljoprivredu i gospodarstvo općine Vela Luka i Katarina Slejko, stručna suradnica udruge LAG 5. U sklopu uredovnog dana u Veloj Luci one su informirale slušatelje o raznim natječajima preko kojih se mogu dobit nepovratna sredstva iz raznih Ministarstva i EU. Predstavili su trenutno otvorene natječaje, te najavili neke novine u radu udruge.

Na kraju su pozivale sve zainteresirane da se obrate na uredovni dan LAG-a 5 u Veloj Luci, za pomoć u savjetovanju i pripremi dokumentacije, a za sva dodatna pitanja i informacije mogu nazvat svakim radnim danom na mobitel broj: 091/ 3456 311 ili mail: ured@lag5.hr. Razgovor je vodila Tina Vlašić. (TS)

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gosti povodom Međunarodnog dana muzeja

Gosti u programu radija Val Vela Luka, ove srijede 18. svibnja, bili su prof. Rada Dragojević Ćosović, voditeljica galerije Centra za kulturu Vela Luka i fotograf i producent Robert Andrejaš, koji je podrijetlom iz Vele Luke. Povod razgovora bio je Međunarodni dan muzeja i izložba „Šibenska priča Roberta Andrejaša“, koja […]