Anamarija Cicareli u Luškom petku

Administrator

Gošća u programu Radija Val Vela Luka, ovog petka 11. ožujka, u emisiji „Luški petak“ bila je Anamarija Cicareli, voditeljica Savjetovališta za obiteljski smještaj. Ona je govorila o svom radu kao voditeljica Savjetovališta i voditeljica edukativnih radionica za male iznajmljivače, te napisanim knjigama koje je namjenila malim iznajmljivačima.

Govorila je kako se pravilno pripremiti za sezonu i uspješno poslovanje, kako se pravilno oglašavati, primiti i zadržati goste. Da bi mali iznajmljivač bio uspješan mora raditi tijekom čitave godine na pripremi i oglašavanju, te se držati pravila ukoliko želi imali goste i izvan sezone, te pratiti trendove koji će im olakšati i unaprijediti poslovanje, naglasila je. Razgovor je vodio Tonči Surjan.

 

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Održan Ples žena

Povodom Međunarodnog dana žena  12.03.2016. u hotelu Korkyra održan je humanitarni ples u organizaciji Foruma Žena Vele Luke. Svi prikupljeni prilozi namjenjeni su NK Hajduk 1932. Od pojedinačnih donacija i organizirane lutrije prikupljeno je  7.530,00 koji ce biti uplaćeni na račun kluba.