Tribina za građane: Razvrstavanje otpada

Administrator

Općina Vela Luka poziva sve zainteresirane građane na informativno-edukativnu tribinu, koja će se održati u četvrtak 09.11.2023. godine, s početkom u 17:30 sati. Mjesto održavanja tribine je Konferencijska dvorana hotela Korkyra, na adresi Ulica 58 br. 15, 20270 Vela Luka. Na tribini će se govoriti o razvrstavanju otpada, odnosno o odvojenom prikupljanju otpada.

Tribina je otvorena za sve građane, a nakon prezentacije o razvrstavanju otpada građani će moći postavljati pitanja predavačima iz tvrtke ADV grupa d.o.o. iz Kaštel Novog.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, u sklopu projekta poticanja mjera odvojenog sakupljanja komunalnog otpada sufinancira:
– nabavu 2 rolo kontejnera za reciklažno dvorište,
– edukaciju odnosno radionice za djecu,
– informativno-edukativni letak za građane,
– tribinu za građane.

Ukupna vrijednost tog projekta je 23.276,26 eura (175.375,00 kn), od čega FZOEU sufinancira 60%, a Općina Vela Luka 40%.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Boris Žuvela, ravnatelj Županijske lučke uprave Vela Luka u Luškom petku

Gost u programu Radija Val Vela Luka ovog petka 17.studeni 2023. u emisiji „Luški petak“, bio je dipl.ecc. Boris Žuvela, ravnatelj Županijske lučke uprave Vela Luka. Povod razgovora bio je informiranje mještana o radu ŽLU Vela Luka s naglaskom na Pomorsko putnički terminal Vela Luka. Govorio je o tehničkom pregledu […]