Od ponedjeljka, 11. svibnja ponovno uspostavljanje javnog prijevoza

Administrator
Foto: Arriva

Od ponedjeljka, 11. svibnja 2020. godine Arriva Hrvatska ponovno uspostavlja javni prijevoz putnika na pojedinim linijama, u koje su uključene i linije na otoku Korčuli. 

Popis svih linija koje započinju s prometovanjem kao i uvid u vozni red, putnici mogu dobiti na internetskoj stranici www.arriva.com.hr ili pozivom na broj 072 660 660.

Sukladno epidemiološkim preporukama, putnicima se savjetuje online kupnja karata putem web shopa ili Arriva Croatia mobilne aplikacije. Od ponedjeljka, 11.05.2020. godine otvaraju se i prodajna mjesta Arriva Hrvatske. Popis i radno vrijeme prodajnih mjesta dostupni su na linku.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Dostavite Jedinstveni zahtjev za 2020. putem AGRONET-a do 15. lipnja

Popunite Jedinstveni zahtjev elektronički, putem AGRONET-a, kao i do sada, ali uz nekoliko novosti od ove godine. Nakon popunjavanja u AGRONET-u:  zahtjev možete potpisati elektroničkim putem, e-potpisom ako posjedujete ePI – e-poljoprivrednu iskaznicu i dostaviti putem AGRONET-a (kliknite na „Podnesi“)   ili  zahtjev možete dostaviti bez potpisa uz upisivanje OIB-a nositelja/odgovorne […]