Obavijest za korisnike Narodne knjižnice “Šime Vučetić”

Administrator
Foto: Pixabay

Temeljem odluke Vlade Republike Hrvatske o mjerama za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19 kojim se omogućuje i rad knjižnica, Narodna knjižnica „Šime Vučetić“ obavještava korisnike da od ponedjeljka, 27.04.2020. započinje s radom s korisnicima.  

Radno vrijeme za korisnike u prvoj fazi otvaranja je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 12 sati,utorkom i četvrtkom od 13 do 17 sati.

Ulaz korisnika u Knjižnicu u prvoj fazi otvaranja nije dopušten, povrat i posudba knjiga će se vršiti na predulazu u Knjižnicu. Savjetujemo da pretražujete online katalog knjižnice radi pronalaska željenog naslova, te da online i telefonski produžujete rok posudbe knjiga. Molimo korisnike za pridržavanje svih protuepidemioloških mjera i mjera socijalnog distanciranja. 

Hvala svima na strpljenju i razumijevanju. 

Narodna Knjižnica “Šime Vučetić”

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

UZ POPUŠTANJE MJERA Župan Dobroslavić: Bitka s koronavirusom se nastavlja!

Pred početak otpuštanja nekih kriznih mjera protiv koronavirusa i pred postupno pokretanja gospodarskih i drugih djelatnosti, župan Nikola Dobroslavić obratio se sugrađanima izjavom za javnost: U našoj županiji kao i u cijeloj Hrvatskoj vodimo iscrpljujuću bitku protiv koronavirusa. Možemo ustvrditi da smo prvu fazu te bitke i u državi i […]