NAJAVA: Trag u beskraju

Administrator

U ponedjeljak, 29. srpnja 2024. godine, velikim koncertom na pontonu na rivi u Veloj Luci odat će se počast velikanu hrvatske glazbene scene, neponovljivom Oliveru Dragojeviću. Koncert je i ove godine besplatan i dostupan svima, a publika će ga moći pratiti sa rive, iz brodova i kafića.
 
Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, dugogodišnji Oliverov prijatelj i suradnik, koji će kroz ovaj glazbeni hommage voditi sve ljubitelje lika i djela neponovljivog Olivera. Uz glazbenu pratnju Bjelinski & Gelo Simfonijskog orkestra pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, na glavnom koncertu pjevat će Zorica Kondža, Jelena Rozga, Petar Grašo, Giuliano, Dalmatino, Tomislav Bralić i klapa Intrade i Martin Kosovec, uz live prijenos od 21:30h na HRT-u.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

U programu Radija Val Mirjana Žuvela o četvrtom festivalu djeteta "Mala Vela Luka"

Gošća u programu Radija Val Vela Luka ovog petka, 5.07.2024. u emisiji „Tko pita ne skita“ bila je Mirjana Žuvela. Kao predsjednica udruge „Miki Trasi“ govorila je o organizaciji ovogodišnjeg četvrtog Festivala djeteta „Mala Vela Luka“. Govorila je o programu festivala koji traje od 15.do 21.07.2024. a dodržavat će se na nekoliko […]