Najava koncerta Klape Šufit

Administrator

Zaljubljenici u klapsku pjesmu 15. ožujka doći će na svoje, u Sportsku dvoranu na Močnom lazu povodom proslave Dana Općine Vela Luka i blagdana sv. Josipa, stiže jedna od najuspješnijih hrvatskih klapa, dobitnici brojnih nagrada i priznanja, promicatelji dalmatinske klapske pjesme, sjajna splitska klapa Šufit!

Kroz više od 30 godina zajedničkog djelovanja, članovi klape Šufit ostvarili su bogati opus, a svojim jedinstvenim izvedbama osvajaju publiku u Hrvatskoj i regiji. Dosegnuli su tri uzastopne pobjede na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu, čime su se svrstali u sam vrh klapskog pjevanja. Dio njihovog bogatog diskografskog repertoara jedna je od najljepših klapskih pjesama „Ne diraj moju ljubav“, za koju je tekst napisao naš Vinko Barčot.

U ovoj kao i mnogim drugim uspješnicama imati ćete priliku uživati 15. ožujka s početkom u 20.30h u sportskoj dvorani na Močnom lazu.

 Ulaznice po cijeni od 10 eura možete nabaviti u agencijama Atlas i Blatoturs, te na dan koncerta na ulazu u dvoranu po cijeni od 13 eura.

Organizatori koncerta su Općina Vela Luka i Centar za kulturu Vela Luka

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Petra Surjan najavila Program proslave Dana općine

Gošća u programu Radija Val Vela Luka, 8.ožujka 2024. u emisiji „Luški petak“ bila je Petra Surjan iz Centra za kulturu Vela Luka. Ona je govorila o Programu proslave Dana općine Vela Luka i blagdana sv.Josipa, koji će se održavat od 8. do 22.03.2024. Pojasnila je što će se događat […]