Komunalne djelatnosti: Nepropisno odlaganje otpada

Administrator

Djelatnici Komunalnih djelatnosti d.o.o. prethodnih dana uočili su u spremniku miješanog komunalnog otpada u Ulici 5 (kraj bivšeg disco kluba) nepropisno odložen građevinski otpad. Ovim putem upozoravamo neodgovorne pojedince da prestanu sa odlaganjem ostalih vrsta komunalnog otpada u spremnike predviđene za odlaganje miješanog komunalnog otpada kao i odlaganje ovakvog otpada u njihovoj blizini. Ovakvim nemarnim radnjama dolazi do uništenja komunalne opreme i to samih spremika kao i vozila za odvoz otpada.

Napominjemo i da su Člankom 18. Odluke o načinu pružanja javnih usluga prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Općine Vela Luka (Službeni glasnik Općine Vela luka 12/17) predviđene odredbe o ugovornoj kazni za korisnike koji protivno uvjetima korištenja usluge odlažu otpad u krive spremnike kao i uništenje spremnika davatelja usluge. Molimo cijenjene korisnike da se pridržavaju uvjeta korištenja usluge i ovog upozorenja.

izvor: Komunalne djelatnosti d.o.o.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Capak: Mjeru ukidanja e-Propusnica zatražilo 10 županija, razmatramo još tri zahtjeva

 Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak rekao je u ponedjeljak kako je jučer 10 županija zatražilo mjeru ukidanja e-Propusnica i da je to odobreno svima, a danas na listi imaju još tri zahtjeva koja će razmotriti. “To je prva mjera popuštanja, olakšavanja života građanima, iako je mobilnost ljudi jedan […]