I TEBE SE PITA – I ove godine Općna Vela Luka poziva sve stanovnike da daju svoje prijedloge investicija za Proračun 2024. s projekcijama za 2025. i 2026.g

Administrator
Vela Luka Foto: Anđela Šćepanović

Proračun je temeljni dokument svakog grada i općine kojim određujemo kako će izgledati naša općina u narednim godinama. Upravo zato, po uzoru na brojne napredne gradove u Hrvatskoj i ove godine pozivamo sve stanovnike Općine Vela Luka da daju svoje prijedloge investicija za Proračun 2024. s projekcijama za 2025. i 2026.g. Vaši prijedlozi su nam bitni da znamo kako želite urediti svoje mjesto i što je Vama važno. 

Prijedlozi se dostavljaju na propisanom obrascu do 6.studenog 2023.g. na mail opcina@velaluka.hr, poštom (adresa Općine Vela Luka) ili osobno. 

Napomena: Printane verzije prijavnih obrazaca možete preuzeti u prostorijama Općine Vela Luka (2.kat) ukoliko ste iste u nemogućnosti preuzeti sa službenih stranica Općine Vela Luka. 

Uključite se u izradu Proračuna Općine Vela Luka i dostavite svoje prijedloge. 

Načelnica

Katarina Gugić , bacc.oec. 


obrazac_za_sudjelovanje_u_izradi_proracuna

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Javni poziv za iskaz interesa za provedbu akcija uklanjanja otpadnih vozila na otocima

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za iskaz interesa za provedbu Akcija uklanjanja otpadnih vozila na otocima.  Rok za prijavu otpadnih vozila je do kraja mjeseca listopada 2023. godine. Za sve informacije i prijave obratite se prometnom redaru Damiru Gugiću na broj mob: 099 815 […]