Zlatna lumblija 2022. Lidiji Vlašić

Administrator

Centralni događaj manifestacije „Stajun od lumblije“ 2022.godine, izbor za Zlatnu lumbliju 2022. godine održan je u petak 28.10.2022. u Centru za kulturu Vela Luka. Sudjelovalo je 20 natjecatelja, a pobjedu i naslov Zlatna lumblija dobila je lumblija Lidije Vlašić. Druga je bila lumblija Linde Tabain, a treća Gordane Prižmić. Stručni žiri koji je ocjenjivao lumblije bio je u sastavu prof.dr.Josip Žuvela, Radenka Barčot, Marko Barčot, Dragiša Barčot i Mladenka Padovan. Posebna nagrada uručena je Josipu Dragojeviću prvom muškom natjecatelju i Dječjem vrtiću Radost za najbolje uređeno izložbeno mjesto.

O lumbliji i manifestaciji Stajun od lumblije, govorili su općinska načelnica Katarina Gugić i prof.dr.Josip Žuvela. U kulturno umjetničkom programu plesala je Mafrina, a pjevala mješovita klapa FD Kumpanija. Organizatori Stajuna od lumblije su općina Vela Luka, Turistička zajednica i Udruga maslinara Vela Luka.   

Stajun od lumblije - Izbor zlatne lumblije; (C) 2022.Anđela Šćepanović
Author: Andela Scepanovic
« 1 od 27 »
Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Protokol polaganja vijenaca povodom blagdana Svih svetih

Predstavnici Općine su danas, u ponedjeljak 31. listopada, uoči blagdana Svih svetih (1. studenog) položili vijenac i zapalili svijeću ispred Spomen križ obilježja na mjesnom groblju, u znak poštovanja i sjećanja na naše pokojne. U svečanom protokolu su sudjelovali predsjednik Općinskog vijeća Zoran Manestar, općinska načelnica Katarina Gugić, zamjenik predsjednika Općinskog […]