VK “Ošjak” na Croatia open

Administrator

Proteklog vikenda, 15. i 16. Travnja, u Zagrebu je održana Međunarodna veslačka regata „Croatia open“, na kojoj je sudjelovalo 9 zemalja sa oko 1200 veslača. Na toj regati sudjelovao je i veslački klub „Ošjak“, sa veslačem Vitom Prižmićem.

Prvog regatnog dana, u subotu 15.04. Vito Prižmić je osvojio peto mjesto u finalnoj utrci lakih seniora. U toj kategoriji bilo je prijavljeno 19 veslača, a njih 6 je, kroz kvalifikacije izborilo plasman u finalnoj utrci. Vito Prižmić je bio jedini predstavnik Hrvatske koji je izborio plasman u finalnu utrku.

Drugog regatnog dana, u nedjelju 16. Travnja, Vito Prižmić, iz veslačkog kluba Ošjak i Nino Varat iz veslačkog kluba Jarun nastupili su u dvojcu na pariće za lake seniore i kroz jutarnje kvalifikacije izborili plasman u finale. U poslijepodnevnoj finalnoj utrci osvojili su treće mjesto, tj. brončanu medalju.

Sljedeća regata se održava također u Zagrebu, a to je seniorsko državno prvenstvo, 22. i 23. Travnja, na kojem će u kategoriji Skif nastupati i naš Vito Prižmić.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za najmlađe kadetkinje

Proteklog vikenda na Zagrebačkom Velesajmu se održalo Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za kategorije: najmlađi kadeti, najmlađe kadetkinje, mlađi juniori i mlađe juniorke. Ekipu STK Lučice predstavljale su Romea Matas, Ema Šeparović i  Antea Tasovac u kategoriji najmlađih kadetkinja.  Do državnog prvenstva su stigle temeljem osvojenog prvog mjesta u kvalifikacijama […]