Sport

STK Lučica odigrala u Zadru, a zatim Dubrovniku jesensko-zimski dio druge stolnoteniske lige

Prije nepunih dva tjedna  ekipa Lučice zaputila se u Zadar na odigravanje sa klubovima iz Zadarske i Šibensko-Kninske županije.STK Lučica je upisala pobjede protiv svih  pet klubova,  Zadar,Šibenik, Knin ,Zaton i Vodice.Istog dana ekipa Lučice je nastavila put prema Opatiji na stolnoteniski kamp a u povratku preko Dubrovnika ista ekipa je odnjela pobjedu na prvenstvu srednjih škola naše županije. 

Nakon uspješnog i napornog tjedna,ove Nedjelje Lučica je u Dubrovniku u dvorani  Gospino Polje odigrala sa klubovima iz Splitsko –Dalmatinske županije  Split-STK Nec i Stk Spin,Baška Voda ,Kaštela i Sinj. Nakon cijelodnevnih dvoboja Lučica je upisala tri pobjede i dva poraza. Isto tako u  prethodno odigranim  mečevima  sa klubovima iz naše županije Konavljanin,Dubrovnik i Libertas Marinkolor gdje je upisala dvije pobjede i poraz protiv Marinkolora.

Ovim rezultatima Lučica se svrstala na četvrto mjesto Druge lige regija Dalmacija od ukupno četrnaest klubova. Treba napomenuti da je ekipa Stk Lučica najmlađa od svih gore navedenih, te uz nastavak rada  očekujemo još bolji plasman sljedeće godine.

Ekipa STK Lučica: Mirko Dragojević,Marko Matas,Deni Berković, Ivan Šeparović Antonio Franulović,Petar Žuvela,Nikola Žuvela i trener Boris Dragojević.

Tekst: Boris Dragojević, predsjednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *