STK Lučica na Međunarodnom stolnoteniskom turniru u Herceg Novom – Mimoza 2020

Administrator

STK Lučica ovaj vikend gostovala je na Međunarodnom stolnoteniskom turniru u Herceg Novom – Mimoza 2020. Na vrlo jakom turniru koji je trajao 2 dana, sudjelovalo je više od 120 djece u 8 kategorija, te isto toliko seniora u više različitih kategorija.

STK Lučicu je na turniru prestavljalo 13 stolnotenisača, i to: Romea Matas, Vita Tabain, Martina Stipković, Tina Ivić, Lucija Franulović, Mateo Franulović, Rina Surjan, Lara Matas, Rina Žuvela, Franka Dragojević, Leona Žuvela, Linda Žuvela i Duje Prižmić.

Treneri: Boris Dragojević i Sanda Tasovac.

Najuspješniji su bili u kategoriji najmlađih i mlađih kadetkinja. U kategoriji najmlađih kadetkinja Rina Surjan je osvojila odlično 3.mjesto, a u kategoriji mlađih kadetkinja prva tri mjesta pripala su veloluškim stolnotenisačicama koje su ponovno odlično odradile turnir kao pripremu za Prvenstvo Hrvatske u Varaždinu koje ih očekuje za 3 tjedna.

1. Lara Matas 2. Rina Žuvela 3. Franka Dragojević

Po povratku kući, STK Lučica se zaustavila na Grudi na odigravanje 2.stolnoteniske lige. Sudjelovale su 4 ekipe: STK Knin (4:0), STK JADERA Zadar (4:0) i STK Zadar (4:0). Za Lučicu su nastupali: Nikola Žuvela, Marko Matas i Filip Mikulić. STK Lučica je za sada druga u drugoj. Dalmatinskoj ligi, a čeka ih još jedno gostovanje u Splitu do završetka lige.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Humanitarnim koncertom obilježen Dan žena

Povodom Međunarodnog dana žena protekle je subote u sali hotela „Korkyra“ održan tradicionalni Humanitarni ples SD Foruma žena.  Za ugodnu atmosferu pobrinula se grupa „Primera“ a kao gosti večeri nastupili su članovi Big Banda udruge „VAGA“  koji su sa sjajnom instrumentalnom izvedbom dodatno zagrijali atmosferu, dok je za odlične vokalne […]