Otvoreno prvenstvo Vele Luke u stolnom tenisu

Administrator

Povodom Dana općine Vela Luka i blagdana sv Josipa, STK Lučica je organizirala je 24.po redu. Igralo se u velikoj sportskoj dvorani na jedanaest stolova. Sudjelovali su mladi stolnotenisači i stolnotenisačice iz cijele županije, Dubrovnika, Konavla, Gruda i domaćina Lučice. Natjecanje se odigravalo u petnaest kategorija od početnika do veterana i rekreativaca. Ovog puta je seniora bilo manje, jer se istovremeno u Splitu odigravala druga Dalmatinska liga na kojoj su sudjelovali navedeni klubovi sa svojim predstavnicima. Istog dana po završetku natjecanja, seniorska ekipa STK Lučica u sastavu Mirko Dragojević,Marko Matas ,Deni Berković,Nikola Žuvela,Antonio Franulović i Ivan Šeparović  proglašeni su za najbolju mušku ekipu u 2017 god., na Svečanoj sjednici općinskog vijeća Vele Luke.

Osvajači medalja su:

Početnici:  Edi Manestar-srebro, Tina Ivić-bronca i Kristijan Oreb –bronca. Najmlađe kadetkinje:  Franka Dragojević-zlato, Rina Žuvela –srebro i Lara Matas-bronca.

Mlađe kadetkinje:  Mia Mirošević-zlato, Hana Ivić-srebro

Kadetkinje: Lea Berković-zlato, Linda Žuvela –bronca

Juniori: Petar Žuvela –zlato

Seniori: Deni Berković –zlato, Antonio Franulović-srebro, Nikola Žuvela bronca i Marko Matas -bronca

Seniorke: Sanda Tasovac –srebro, Rozana Rubeša –bronca

Veterani 40+Boris Dragojević-srebro

Veterani 50+Boris Farčić-zlato

Veterani 60+Mirko Dragojević srebro

Rekreativci : Edi Šeparović-zlato, Damir Žuvela –srebro, Ivan Barčot –bronca i Pino Šeparović -bronca

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Svečano polaganje vijenaca povodom Dana Općine

U skladu s protokolom proslave Dana Općine i blagdana sv. Josipa 2018. godine, u ponedjeljak, 19. ožujka u jutarnjim satima, predstavnici Općine Vela Luka i političkih stranaka su položili vijenac pred Spomen križ obilježjem na mjesnom groblju sv. Roka za sve naše pretke, kao i bukete cvijeća na grobove prvog […]