Održan Vela Luka Outdoors

Administrator

U Veloj Luci je od 22. do 24. rujna održana manifestacija VELA LUKA OUTDOORS 2017. – Dani pustolovnog turizm. Centralni događaj održan je u subotu 23. rujna kada održana Vela strka, odnosno trail utrka od 11 i 23 km, te MTB maraton dugačak 30km.

 Pobjednik velog traila je splićanin Marinko Koceić koji je pretrčao 23 kilometra za manje od dva sata. Pobjednik malog traila je velolučanin Hrvoje Žuvela koji je 11 kilometara pretrčao za manje od sata i 10 minuta. U ženskoj konkurenciji pobjednica velog traila je Eva Tušar Suhadolec iz Slovenije, a pobjednica malog traila je Jadranka Žilić, dok je treća bila Fani Mirošević. U promociju ove za Vela Luku i Korčulu značajne manifestacije aktivno su se uključili, trčanjem na velom i malom trailu, bivši općinski načelnik Tonko Gugić Bakan, ali i sadašnja načelnica Katarina Bikić.

Osim iz Hrvatske, ove godine natjecatelji su stigli iz Slovenije, Češke, ali i dalekog Čilea.  Pobjednik biciklističkog maratona na 30 kilometara je Nikola Svilan iz BK Kairos iz Trogira.  Najbolja u ženskoj konkurenciji je Tina Papić isto iz BK Kairos Trogir. Nakon proglašenja pobjednika, za sve učesnike i organizatore organizirana je zabava uz večeru i koncert grupe Ljetno kino na Veloj rivi u centru Vele Luke. Manifestacija VELA LUKA OUTDOORS 2017. – Dani pustolovnog turizma  završena je u nedjelju izletom učesnika na otočić Proizd.

Galerija 1

Galerija 2

Galerija 3

Galerija 4

Galerija 5

Foto: Anđela Šćepanović, Toni Šćepanović, Andrija Mardešić

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Rode u Veloj Luci

Već dva-tri dana u Veloj Luci borave dvije rode. Rode su se smjestile na krovove kuća na Badu.  A nakon toga se spustile na trajektno pristanište.  Rode su bile pitome i raspoložene za druženje s ljudima, koji su im dali vode i hrane.