8. Prvenstvo Jadranskih otoka u stolnom tenisu – Vela Luka 12.10.2019

Administrator

STK Lučica iz Vele Luke je ovog vikenda bio domaćin 8. Prvenstva Jadranskih otoka u stolnom tenisu. Tom prilikom u Velu Luku su doplovili mnogobrojni otočani, njih preko 120, iz Paga , Krka, Lošinja i Zlarina …Svi zajedno su u Veloj Luci proveli cijeli vikend u sklopu kojeg je u subotu, 12. listopada 2019.g održano i samo natjecanje.


Velika Dvorana na Močnom Lazu svoju namjenu pokazala je u pravom svijetlu kroz cijelodnevno natjecanje koje se odigravalo na 19 stolova u 16 kategorija od onih najmlađih do veterana 60+.


Bilo je tu i vrlo napetih mečeva, tako da nije falilo ni suza, ali samo do večernjh sati kada je upriličena dodjela medalja i zajednička večera sa druženjem u Hotelu Jadran, gdje su natjecatelji i bili smješteni.
Prigodnim pozdravnim riječima i uručenjem medalja i pokala svečanosti se pridružila i općinska Načelnica Katarina Gugić.


Tokom samog natjecanja prigodno je zasađena maslina ispred sportske dvorane koju su donijeli predstavnici otoka Krka, a u znak sportskog prijateljstva kroz ovih osam godina, od kada je i krenulo ovo međuotočno natjecanje u stolnom tenisu.


Ovaj veliki sportski događaj ne bi bilo moguće organizirati zbog velikih troškova bez pomoći sponzora, a od kojih moramo spomenuti najznačajnije; Općinu Vela Luka, Turističku zajednicu Općine, HUM Hotele, Hrvatski stolnoteniski savez, Hrvatski olimpijski odbor, Zajednicu sportova Durovačko-neretvanske županije i Županijski stolnoteniski savez.
Sljedeće godine domaćin 9. Prvenstva Jadranskih otoka biti će otok Krk a organizator STK Malinska Dubašnica.

Tekst: STK Lučica

Link na foto galeriju:

Prvenstvo Jadranskih otoka u stolnom tenisu – Vela Luka 12.10.2019

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Mjesec hrvatske knjige u knjižnici

Pozivamo Vas da posjetite knjižnicu i pridružite se na raznovrsnim događanjima uMjesecu hrvatske knjige 2019 od 15. listopada do 15. studenog, kako slijedi: – Ritam odrastanja – sudjelovanje u nacionalnom kvizu zapoticanje čitanja– Vratite nam zaboravljene knjige-oprostit ćemo zakasninu– Antikvarijat- prodaja otpisanih knjiga– Igrajmo se zajedno društvenih igara– Čarobna škrinjica […]