U Dubrovačko – Neretvanskoj županiji pet novooboljelih, ukupan broj 31

Administrator
Foto: HINA

Pet je novooboljelih koronavirusom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, pa je trenutni ukupni broj pozitivnih 31, a tijekom dana poslano je još 14 uzoraka na testiranje, objavio je u petak oko 15 sati županijski stožer Civilne zaštite.

Ranije danas županijski  stožer je objavio kako je izliječena pacijentica kojoj je bris uzet 20. ožujka te je, budući da su u zadnja tri dana izostali simptomi te dva nalaza unutar 48 sati bila negativna, puštena na kućnu njegu uz mjere predostrožnosti.
U protekla 24 sata je zabilježen jedan slučaj kršenja samoizolacije, a u karanteni su i dalje smještene četiri osobe.

Prema podacima lučkih uprava, nije bilo uplovljavanja velikih brodova sa stranim putnicima, a Zračnoj luci Dubrovnik i dalje radi samo nužno osoblje.

Autor: HINA

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

​Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika: novi korisnici kuća za odmor i stanovnici općina/gradova koji primaju goste. Iznimno, do normalizacije situacije, nije potrebno osobno dolaziti u ured turističke zajednice za potrebe registracije u eVisitor sustav. Prvu registraciju je moguće obaviti na sljedeća dva […]