Tradicionalni svečani prijem Općine Vela Luka

Administrator
Foto: Anđela Šćepanović

Tradicionalni svečani prijam u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana Općine Vela Luka održan je u petak 20. prosinca 2019. , u hotelu Korkyra.

Foto: Anđela Šćepanović

Tradicionalnom blagdanskom prijemu prisustvovali su predstavnici javnog i političkog života mjesta; općinska načelnica i njezin zamjenik, općinski vijećnici, ravnatelji županijskih ustanova, ravnatelji odgojno obrazovnih ustanova, predstavnici državnih upravnih tijela, istaknuti gospodarstvenici, pročelnici upravnih tijela Općine, predstavnici udruga i civilnog sektora. Pozdravni govor na domjenku je održali su Predsjednik Općinskog vijeća Zoran Manestar i Općinska načelnica Katarina Gugić, koja je u svojem govoru zahvalila svima prisutnima na suradnji u godini na isteku, te je sa zadovoljstvom najavila projekte i nastavak suradnje u dolazećoj 2020.godini.

Foto: Anđela Šćepanović


Na kraju je svima zaželjela sretne nadolazeće blagdane, Božić i Novu godinu, te puno uspjeha u budućem radu.

Foto: Anđela Šćeanović

Tekst: Općina Vela Luka

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Održan i zadnji Adventski sajam

U sklopu manifestacije “Advent u Veloj Luci” protekle subote je ispred zgrade Zadružnog doma, u organizaciji Općine Vela Luka i Turističke zajednice Vela Luka održan četvrti Adventski sajam. Na sajmu su s ponudom božićnih dekoracija i tradicionalnih slastica sudjelovali Dječji vrtić “Radost”, Udruge “Cvitić”, “Naši trudi”, “Liga protiv raka” i […]