Sve o koronavirusu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji doznajte putem interaktivne karte

Administrator

U cilju jednostavnijeg pregleda i praćenja podataka vezanih za koronavirus, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s tvrtkom GDi osigurala je interaktivnu kartu na kojoj se mogu pronaći svi relevantni podaci u stvarnom vremenu.

Putem karte mogu se pratiti podaci o broju zaraženih, izliječenih i umrlih po gradovima i općinama, a karta će se ažurirati na dnevnoj razini kako budu pristizali novi podaci.

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije će i daljem putem dnevnih priopćenja, a po potrebi i izvanrednih priopćenja ili konferencija za novinare izvještavati javnost. Svi relevantni podaci osim što se šalju medijima objavljeni su i na stranicama Dubrovačko-neretvanske županije.

Prema posljednjim brojkama broj zaraženih je 110, umrlo je šest osoba, izliječene su 52 osobe, a analizirano je do sada 1704 uzoraka.

Karti možete pristupiti putem naslove stranice Dubrovačko-neretvanske županije (klikom na banner na desnom dijelu stranice) ili OVDJE.

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

DNŽ: Dva nova slučaja zaraze koronavirusom

Prema zasad dostupnim podacima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata imamo dva nova slučaja zaraze koronavirusom, odnosno ukupno njih 112. Imamo i dvije izliječene osobe s područja Kule Norinske te ih je ukupno 54. Od početka pandemije na analizu u Zagreb poslano je 1730 uzoraka, a jučer je poslano […]