Održano predavanje o sufinanciranju korištenja obnovljivih izvora energije

Administrator

Proteklog ponedjeljka, 2. prosinca 2019. g. u 18:30 sati u vijećnici Općine Vela Luka održana je prezentacija o sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije (fotonaponskih sustava) u turizmu fizičkim osobama građanima –registriranim iznajmljivačima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.Prezentaciju je održao Ivan Zoković, voditelj projekta izrade Strategije Energetske Tranzicije otoka Korčule.
Na radionici je uz ostalo predstavio mogućnosti i načini prelaska na obnovljive izvore energije.


Bilo je vremena i za postavljanje pitanja na koja je Zoković rado dao sva potrebna pojašnjenja, a prije svega u pogledu mogućeg sufinanciranja. Svi koji su nazočili kako i ostali zainteresirani mogu se i ubuduće obratiti Zokoviću, te će putem Općine i TZ-a biti informirani i o novim natječajima u narednom periodu.

Izvor: TZ Vela Luka

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Prosinac u knjižnici

Narodna knjižnica „Šime Vučetić“ poziva Vas da je posjetite i u najveselijem mjesecu u godini.Dođite i uživajte zajedno s nama na nekom od događanja „Prosinac u knjižnici“. 05. 12. u 16:00h Likovna radionica06.12. u 18:00h „Otočna odiseja 2019.- Dalmacija“ predavanje Marka Kovača12.12. i 13. 12. u 16:00h Radionica za djecu […]