Održana konstituirajuća sjednica Općine Vela Luka

Administrator

U ponedjeljak, 19.lipnja je u općinskoj vijećnici održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Vela Luka. Sjednicu je, po ovlaštenju Predstojnika Ureda državne uprave u Dubrovačko – neretvanskoj županiji Balde Pušića, otvorio Vanjo Žuvela tajnik u Upravnom odjelu za opće i imovinsko pravne poslove Općine Vela Luka. Nakon izbora i izvješća Mandatnog povjerenstva, čija je predsjednica Željka Gugić, sjednicom je predsjedaovao najstariji vijećnik Tonko Gugić Bakan. Nakon svečane prisege svih vijećnika izabran je Odbor za izbor i imenovanje u sastavu Tonko Barčot predsjednik te Josip Cvitan i Boris Dragojević za članove. Na prijedlog Odbora za izbor i imenovanje jednoglasno su izabrani Zoran Manestar za predsjednika Općinskog vijeća Vele Luke  i Tatijana Vučetić i Vedran Dodig za potpredsjednike Općinskog vijeća. Predsjednik Općinskog vijeća Zoran Manestar se zahvalio na izboru i nadopunio Dnevni red petom točkom u kojoj su Svečano prisegnuli Općinska načelnica Katarina Bikić i zamjenik Dragiša Barčot.

Članovi Općinskog vijeća Općine Vela Luka su: Tonko Gugić Bakan, Silvija Pećanac-Bačić, Zoran Manestar, Tonko Barčot, Đana Oreb, Josip Cvitan, Tatijana Vučetić, Boris Žuvela, Maja Barčot, Ivo Burmas, Vedran Dodig, Boris Dragojević i Željka Gugić.

Podjeli ovaj sadržaj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Next Post

Održana ragata za sv. Ivana

U organizaciji udruge „Luško lito“, u subotu  24. lipnja 2017., na blagdan sv. Ivana u Veloj Luci je održana tradicionalana veslačka regata u čamcima s četiri veslača i kormilarom – „Ragata sv. Ivana“. „Ragata sv. Ivana“ je tradicionalna veslačka ragata koja se održava svake godine isključivo na blagdan sv. Ivana […]