Načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić potpisala je ugovor s deset učenika/studenata za školsku/akademsku godinu 2019./2020.

Administrator

Na Badnji dan, 24. Prosinca 2019., Načelnica Općine Vela Luka Katarina Gugić potpisala je ugovor s deset učenika/studenata za školsku/akademsku godinu 2019./2020.

Podsjetimo, u okviru općinskog proračuna osigurala su se sredstva za 8 studentskih stipendija prema Odluci o stipendiranju učenika i studenata koji se obrazuju za deficitarna zanimanja i 2 učeničke stipendije za učenike i studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja. Od ove godine visina stipendija umjesto dosadašnjih 700,00 kn iznosi za učenike i studente 800,00 kn i za studente medicinskog fakulteta 1.400,00 kn.

Čestitke svima! Puno sreće i uspjeha želimo vam u daljnjem obrazovanju!

Općina Vela Luka

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Dječji doček Nove godine

Dok su se nešto stariji velolučani družili i uz tradicionalne specijalitete Luške trpeze ispraćali staru godinu, u isto vrijeme su u Žardinu kraj velikog svjetlosnog motiva Djeda Mraza, u organizaciji Općine Vela Luka, Turističke zajednice Vela Luka i Dječjeg vrtića „Radost“ naši najmlađi velolučani prvi put dočekali Dječju novu godinu.  […]