FOTOGALERIJA: Upaljene adventske dekoracije u Veloj Luci

Administrator
Foto: Anđela Šćepanović

Večeras su u Veloj Luci upaljene svjetleće dekoracije kao i svake godine u ovo vrijeme. U subotu očekujemo otvaranje nove adventske kućice koja je postavljena u Žardinu, a osim kućice Žardin je dobio i novu dekoraciju koju možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Prisjetimo se da je Općina Vela Luka u studenom ove godine izdala javni poziv za zakup sajamske kućice za ugostiteljstvo i trgovinu za vrijeme održavanja manifestacije “Advent u Veloj Luci 2019”. Na poziv za zakup sajamske kućice dimenzija 2,8m x 2,4m su se mogle javiti sve pravne i fizičke osobe zainteresirane za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva sa prigodnom ugostiteljskom ponudom.

Dana 26. studenog Općina Vela Luka je potpisala Ugovor o zakupu s tvrtkom Građevinarstvo Joković d.o.o.,te najavila otvaranje kućice 7.prosinca.

A do subote i nove fotogalerije pogledajte kako je večeras Vela Luka “zasvijetlila”.

Tekst i foto: Anđela Šćepanović

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

„Želim pomagati" mijenja sliku nezaposlenosti na LAG 5 području

U srijedu, 04. prosinca 2019., u kino dvorani Centra za kulturu u Korčuli, predstavljen je opsežan projekt Lokalne akcijske grupe LAG 5 „Želim pomagati“ u sklopu kojeg će do kraja 2021. godine zaposliti 38 žena, uključiti više od 150 korisnika te poboljšati kvalitetu života u slabo dostupnoj, ruralnoj i otočnoj sredini. „Želim […]