Prvim Adventskim sajmom započeo Advent u Veloj Luci

Administrator
Adventski sajam u Veloj Luci Foto: Anđela Šćepanović

Danas je u jutarnjim satima ispred Zadružnog doma Veloj Luci održan prvi Adventski sajam, čime je službeno započela manifestacija “Advent u Veloj Luci”.

Na prvom ovogodišnjem adventskom sajmu su sudjelovale Liga protiv raka, Udruga Cvitić i Udruga mažoretkinja Vela Luka. Vrijedne članice lige protiv raka su kao i uvijek pravile pršurate, te su na svom stolu imale i izložene rukotvorine poput adventskog vijenca i ostalih Božićnih ukrasa. Zanimljive i prigodne Božićne rukotvorine je također nudila i Udruga Cvitić, dok su Luške mažoretkinje u ponudi imale različite kolače. Osim kolača, naše mažoretkinje su se i rasplesale ispred Zadružnog doma te tako začinile atmosferu.

Donosimo vam malu galeriju fotografija kako je to izgledalo jutros u Veloj Luci:

Tekst i fotografije: Anđela Šćepanović / Radio Val

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Predstavljen novi broj časopisa za kulturu Lanterna

U nazočnosti brojnih posjetitelja iz gotovo svih korčulanskih mjesta u subotu je u galeriji velolučkog Centra za kulturu predstavljen treći broj velolučkog i korčulanskog časopisa „Lanterna“, kojeg izdaje istoimena udruga za kulturu, običaje,baštinskih i prirodnih vrijednosti Vele Luke i Korčule. Treći broj „Lanterne“ predstavila je prof. dr. Marija Penić Penava […]