Predstavljena zbirka poezije “Četiri čarobne riječi” autorice Marice Žanetić Malenice

Administrator
Foto: NK Šime Vučetić

Danas je u galeriji Centra za kulturu Vela Luka Marica Žanetić Malenica predstavila svoju zbirku poezije “Četiri čarobne riječi”. Kroz ovu zbirku poezije pjesnikinja progovara iz perspektive svoje unučice Eve, dok je Eva svojim crtežima upotpunila zbirku.

Galerija Centra za kulturu Vela Luka je bila prepuna djece kojima je pjesnikinja pričala o svojim pjesmama i o tome kako su nastale, a učenici su pročitali nekoliko pjesama iz zbirike “Četiri čarobne riječi”. U veseloj atmosferi, učenici su postavljali mnogo zanimljivih pitanja. Marica Žanetić Malenica je na kraju poručila učenicima da što više čitaju i putuju jer tako postaju bogatiji i puni novih iskustava.

Foto: NK Šime Vučetić

Izvor: Narodna knjižnica Šime Vučetić

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Početak radova na izgradnji sustava odvodnje u centru mjesta

Dana 15.11. započeli su radovi na izgradnji dijela gravitacijskih kolektora sustava odvodnje otpadnih voda i pripadajućih kućnih priključaka na dionici: kortel kod Peškarije – crkvica sv. Vincenca – Osnovna škola u Veloj Luci. Radovi obuhvaćaju polaganje cijevi za sustav odvodnje i oborinskih voda te kućnih priključaka a izvršiti će se […]