Održan treći adventski sajam

Administrator
Advent u Veloj Luci

U sklopu “Adventa u Veloj Luci 2019/2020” ove subote u jutarnjim satima ispred zgrade Zadružnog doma, u organizaciji Općine Vela Luka i Turističke zajednice Vela Luka održan tradicionalni Adventski sajam. 

Na trećem su se sajmu s ponudom dekorativnih božićnih proizvoda, prigodnih poklona i tradicionalnih slastica predstavile udruge “Cvitić”, “Naši trudi”, učenička zadruga “Meja” Osnovne škole Vela Luka i vježbenička marketinška agencija “Ankora” Srednje škole Vela Luka. Naši izlagači posjetiteljima sajma prezentirali su prekrasne proizvode u koje je uloženo mnoštvo kreativnosti, ljubavi i pozitivne energije.

Iza nas je još jedno ugodno druženje u najljepšem razdoblju u godini, a još jedno takvo očekuje nas već iduće subote uz poseban program. Pridružite nam se!

Tekst: Općina Vela Luka

Foto: Općina Vela Luka; Anđela Šćepanović

 

Podjeli ovaj sadržaj
Next Post

Žive jaslice u Veloj spili

Čarobno i bajkovito bilo je proteklog petka u Veloj spili, pretpovijesnom arheološkom nalazištu iznad Vele Luke gdje su se treću godinu zaredom uprizorile žive jaslice. Pred brojnim posjetiteljima iz cijelog otoka pedesetak članova Udruge za očuvanje pokladnih običaja „Trtajun“ u autentičnim su kostimima uz zanimljivu scenografiju i popratne vizualne efekte […]